ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Γερμανία: 4 δολοφονίες γυναικών σε διάστημα… τεσσάρων μηνών και σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων

Δεν υπάρχουν ίχνη του δράστη

Γερμανία: 4 δολοφονίες γυναικών σε διάστημα… τεσσάρων μηνών και σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων

Στην κοινότητα του Μάινχαϊμ στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στη Γερμανία, έχουν καταγραφεί τέσσερις δολοφονίες γυναικών σε περιοχή με ακτίνα 20 χιλιομέτρων, μέσα σε τέσσερις μήνες.

Το τελευταίο θύμα εντοπίστηκε στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ωστόσο, δεν υπάρχουν ίχνη του δράστη.

Το πρωί της Δευτέρας, το πτώμα βρέθηκε σε δασικό μονοπάτι κοντά στην πίστα ιπποδρομιών του Μάινχαϊμ με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για μία 51χρονη γυναίκα.

Η έρευνα για την Soko «Ramus» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bikd. Oι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η γυναίκα «θα μπορούσε να ήταν θύμα ενός εγκλήματος πάθους». Το πώς ακριβώς η γυναίκα έχασε τη ζωή της και ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο πίσω από το έγκλημα παραμένει ασαφές.

«Εκτός από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις στο σημείο όπου βρέθηκε η γυναίκα, τα αποτελέσματα της νεκροψίας πρέπει να συνυπολογιστούν με την ιατροδικαστική έρευνα», έσπευσε να δηλώσει εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Υπάρχει ένας κατά συρροή δολοφόνος πίσω από τους τέσσερις φόνους;

Η ανακάλυψη της σορού της Ramus προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους εγείροντας φόβους για το ενδεχόμενο ενός κατά συρροή δράστη: μόλις τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα, μία 36χρονη μητέρα δύο παιδιών μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο Λάμπερτχαϊμ της Έσσης.

Το άψυχο σώμα της ανακαλύφθηκε επίσης σε ένα δάσος – μόλις 20 χιλιόμετρα από την τοποθεσία που είχε εντοπιστεί το προηγούμενο θύμα. Η 36χρονη κείτονταν στο έδαφος ανάμεσα σε δέντρα και κλαδιά.

Ένα πακέτο που είχε μαζί της ήταν ανοιχτό όταν βρέθηκε νεκρή και το περιεχόμενο έλειπε. Μέχρι τώρα, δεν έχει συλληφθεί δράστης.

Την περασμένη Τρίτη, η αστυνομία έσπευσε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι, «σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της έρευνας, δεν υπάρχουν στοιχεία για σχέση με την ανθρωποκτονία στο Λάμπερτχαιμ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιούνιο, η υπόθεση για την 40χρονη Aigul S. που βρέθηκε δολοφονημένη στο Μπένσαϊμ της Έσσης είχε προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη, καθώς η γυναίκα από το Καζακστάν πήγαινε στο νηπιαγωγείο τη δίχρονη κόρη της Ζακλίν και εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.