ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Γερμανία: Εστιατόριο παρέδιδε μαζί με τις πίτσες συνοδευτικό πιάτο… κοκαΐνης

Το συνοδευτικό πιάτο κοκαΐνης αναγραφόταν ως «πίτσα Νο 40»

Γερμανία: Εστιατόριο παρέδιδε μαζί με τις πίτσες συνοδευτικό πιάτο… κοκαΐνης

Εξαρθρώθηκε από τις Αρχές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο λειτουργούσε μέσω ενός εστιατορίου με έδρα την πόλη του Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, το εστιατόριο συνήθιζε να παραδίδει πίτσες με ένα συνοδευτικό πιάτο κοκαΐνης, που αναγραφόταν στο μενού ως «πίτσα Νο 40».

«Αυτή ήταν μία από τις πίτσες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις», δήλωσε αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας, όπως αναφέρει η Deutsche Welle.

Ο 36χρονος ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη, αλλά όχι πριν πετάξει μια σακούλα γεμάτη ναρκωτικά από το παράθυρο μόλις η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του. Η τσάντα «έπεσε κατευθείαν στα χέρια της αστυνομίας», δήλωσε ο αξιωματικός.

Ο άνδρας δεν είχε ποινικό μητρώο.

Η Γερμανία επιδιώκει συντονισμένη δράση κατά της διακίνησης κοκαΐνης και την καταστολή των ναρκωτικών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία της Γερμανίας

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του ο άνδρας αποφυλακίστηκε και σύμφωνα με την αστυνομία, επέστρεψε να προσφέρει ξανά πίτσα Νο 40, γεγονός που βοήθησε τους αστυνομικούς να εντοπίσουν και άλλους κρίκους στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι προμηθευτές και άλλοι 12 ύποπτοι.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 1,6 κιλά κοκαΐνης, 400 γραμμάρια κάνναβης και 268.000 ευρώ (291.000 δολάρια) σε μετρητά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επιχείρηση συμμετείχαν εκατό πενήντα αστυνομικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.