ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γερμανία: Νεκρός 20χρονος Έλληνας μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από συμμορία σε πάρκο

Τα τραύματα οδήγησαν σε μη αναστρέψιμη απώλεια των εγκεφαλικών λειτουργιών

Γερμανία: Νεκρός 20χρονος Έλληνας μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από συμμορία σε πάρκο

Ο 20χρονος Philippos Tsanis, όπως αποδίδουν το όνομά του τα γερμανικά ΜΜΕ, κατέληξε χθες, Τρίτη, σε νοσοκομείο του Μπαντ Οϊζενχάουζεν στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου νοσηλευόταν από τις 22 Ιουνίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μαζί με έναν φίλο του, είχαν δεχθεί επίθεση από ομάδα ανδρών, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν. Ο δεύτερος νεαρός νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, ο Philippos Tsanis ήταν προσκεκλημένος στην γιορτή αποφοίτησης της αδελφής του από το γυμνάσιο του Μίντεν.

Μετά την γιορτή, γύρω στη 1:30, ο νεαρός αποχώρησε με τον καλύτερό του φίλο, είτε προκειμένου να συνεχίσουν το πάρτι σε ένα κλαμπ της περιοχής είτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Στην διαδρομή πέρασαν από ένα πάρκο, όπου συνάντησαν ομάδα δέκα ανδρών, με τους οποίους διαπληκτίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες χτύπησαν τους δύο νέους με γροθιές και κλωτσιές και ένας από αυτούς επέμενε ειδικά στον 20χρονο.

«Το θύμα υπέστη σοβαρά τραύματα κατά την επίθεση, τα οποία οδήγησαν σε μη αναστρέψιμη απώλεια των εγκεφαλικών λειτουργιών. Εξαιτίας αυτού υπέκυψε στα τραύματά του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούκας Ρέκερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τον θάνατο του άτυχου 20χρονου, συνελήφθη ένας 18χρονος. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.