ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γερμανία: Πυροβολισμοί στη Βάδη-Βυρτεμβέργη – Άνδρας σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (upd)

Η αστυνομία κάνει λόγο για ένα «οικογενειακό δράμα» ενώ δεν έχει γίνει ακόμα η ταυτοποίηση των νεκρών

Γερμανία: Πυροβολισμοί στη Βάδη-Βυρτεμβέργη – Άνδρας σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 15:50) Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (14.07.2024) στη Βάδη-Βυρτεμβέργη στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ένας άνδρας πυροβόλησε πρώτα τα δύο μέλη της οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δυο γυναίκες έχουν τραυματιστεί σοβαρά από το άγριο περιστατικό.

Η αστυνομία κάνει λόγο για ένα «οικογενειακό δράμα» ενώ δεν έχει γίνει ακόμα η ταυτοποίηση των νεκρών.

Γερμανία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο σημείο

Δεκάδες οχήματα έκτακτης ανάγκης και ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας κάνουν κύκλους πάνω από την περιοχή κοντά στο Λάουτλινγκεν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος και ότι ότι η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πριν γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχαν προειδοποιήσεις που καλούσαν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.