ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γερμανία: Χειροπέδες σε 27χρονο Σύρο που πιθανόν σχεδίαζε επίθεση με ματσέτες κατά στρατιωτών

Σύμφωνα με την Εισαγγελία, ο συλληφθείς είναι υποστηρικτής ριζοσπαστικής ισλαμιστικής ιδεολογίας και φιλοδοξούσε με την επίθεση να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αναταραχή

Γερμανία: Χειροπέδες σε 27χρονο Σύρο που πιθανόν σχεδίαζε επίθεση με ματσέτες κατά στρατιωτών

Συνελήφθη ένας 27χρονος Σύρος χθες, Πέμπτη, στην Βαυαρία, με την υποψία ότι σχεδίαζε επίθεση με ματσέτες εναντίον στρατιωτών της Bundeswehr, ανακοίνωσε η Εισαγγελία του Μονάχου.

«Εικάζεται ότι ο άνδρας ήθελε να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους στρατιώτες με δύο ματσέτες κατά την διάρκεια του μεσημβρινού τους διαλείμματος στο κέντρο της πόλης Χοφ. Ο ύποπτος είχε ήδη αγοράσει τα όπλα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Εισαγγελία, ο συλληφθείς είναι υποστηρικτής ριζοσπαστικής ισλαμιστικής ιδεολογίας και φιλοδοξούσε με την επίθεση να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αναταραχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.