ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γερμανική αεροπορική βάση έχει «σφραγιστεί» μετά από υποψίες για σαμποτάζ στο σύστημα υδροδότησης

Μία τρύπα εντοπίστηκε σε φράχτη της βάσης που συνορεύει με το αεροδρόμιο

Γερμανική αεροπορική βάση έχει «σφραγιστεί» μετά από υποψίες για σαμποτάζ στο σύστημα υδροδότησης

Οι αστυνομικές αρχές στην Κολωνία, της Γερμανίας, έχουν αποκλείσει γερμανική αεροπορική βάση λόγω υποψιών για σαμποτάζ στο δίκτυο ύδρευσης.

Το Spiegel, που ανέφερε πρώτο το περιστατικό, μετέδωσε ότι το νερό του δικτύου υδροδότησης της βάσης με 4.300 στρατιωτικούς και 1.200 μέλη πολιτικού προσωπικού ενδέχεται να μολύνθηκε, καθώς κάποιος παραβίασε την περίμετρο.

Η υπόθεση εξετάζεται από την αστυνομία, τη στρατιωτική αστυνομία και τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών MAD.

Δείγματα νερού έχουν ληφθεί και εξετάζονται

Όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο, μια τρύπα ανακαλύφθηκε σε φράκτη της βάσης, που συνορεύει με το αεροδρόμιο, και δημιουργήθηκαν υποψίες για δολιοφθορά στο σύστημα υδροδότησης της βάσης, αν και αυτό δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Δείγματα νερού έχουν ληφθεί και εξετάζονται.

Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται σε κανένα να εισέλθει ή να εξέλθει από τη βάση και η αστυνομία έχει αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες του DPA.

Στην εν λόγω βάση σταθμεύει ο στόλος των στρατιωτικών αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται για τα ταξίδια του καγκελαρίου και των υπουργών του.

Το Reuters σημειώνει πως το υπουργείο Άμυνας στο Βερολίνο και η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών MAD δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία της Κολωνίας δήλωσε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.