ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Γιατί τα ΜΜΕ επιχείρησαν να υποβαθμίσουν την απόπειρα δολοφονίας του Ντ.Τραμπ; – Οι οδηγίες που έλαβαν

Το email που διέρρευσε

Γιατί τα ΜΜΕ  επιχείρησαν να υποβαθμίσουν την απόπειρα δολοφονίας του Ντ.Τραμπ; – Οι οδηγίες που έλαβαν

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξαν άμεσες οδηγίες προς του δημοσιογράφους άγνωστο από πού να υποβαθμίσουν την απόπειρα δολοφονίας του Ντ.Τραμπ τις πρώτες  τουλάχιστον ώρες αφότου αυτή είχε εκδηλωθεί.

Έτσι πολλά ξένα αλλά και ελληνικά; ΜΜΕ (όπως η «Καθημερινή» ερμήνευσε την απόπειρα δολοφονίας ως «περιστατικό με ήχους» και την οποία μετά την κατακραυγή κατέβασε στη συνέχεια)  ή αυτή του αμερικανικού CNN περί «πτώσης του Τραμπ στην εξέδρα» επιχείρησαν να υποβαθμίσουν πλήρως το αιματηρό γεγονός.

Έτσι από αυτά που έχουν γίνει γνωστά υπήρξαν άμεσες οδηγίες προς του ρεπόρτερ να μην αναφέρουν τις λέξεις «απόπειρα δολοφονίας» ή να εμφανίζονται κάνοντας «υποθέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.