ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Αστυνομία του Λος Άντζελες εξετάζει εάν ο θάνατος του Μάθιου Πέρι ήταν τελικά δολοφονία

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα

Η Αστυνομία του Λος Άντζελες  εξετάζει εάν ο θάνατος του Μάθιου Πέρι ήταν τελικά δολοφονία

Οι ερευνητές του LAPD λένε ότι πιστεύουν ότι ο Μάθιου Πέρι δολοφονήθηκε μετά τις αποκαλύψεις ότι ο σταρ των Friends επρόκειτο να κατονομάσει κύκλωμα παιδεραστίας στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με κύκλους  της αστυνομίας του Λος Άντζελες, στον Perry δόθηκε σκόπιμα υπερβολική δόση ναρκωτικών από κάποιους «φίλους» του στο Χόλιγουντ. Οι πληροφορίες λένε ότι το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ εξετάζει την υπόθεση για να αποφασίσει εάν θα ασκήσει κατηγορίες ή όχι.

Πέρυσι ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο λουτρό του. Ο Πέρι είχε γράψει βιβλίο τους μήνες πριν από το θάνατό του, στο οποίο λέγεται ότι εμβαθύνει στις κρυφές γωνιές της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, ρίχνοντας φως στην σκοτεινά μυστικά της ελίτ.

Το Breitbart.com αναφέρει  ότι η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Μπρουκ Μιούλερ,  έχει δώσει κατάθεση  πολλές φορές  σχετικά με τον θάνατο του Πέρι, στην Αστυνομία αφού οι δυο τους έγιναν φίλοι κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσής τους, σύμφωνα με μια αναφορά του In Touch Weekly.

«Έχει προσλάβει δικηγόρους και είχε πολλές συναντήσεις με τις αρχές επιβολής του νόμου από τότε που έφτασαν στο σπίτι της με ένταλμα έρευνας. Είναι στενοχωρημένη για την κατάσταση», είπε μια πηγή στο περιοδικό.

«Είναι δύσκολο να πούμε ή να γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος της στο θάνατο του Μάθιου, αλλά είναι ανένδοτη ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό», πρόσθεσε η πηγή.

Αν και η Mueller δεν έχει συλληφθεί, οι αρχές φέρεται να έχουν κατασχέσει το iPhone και το laptop της.

Μια έκθεση νεκροψίας που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο από τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου του ηθοποιού αναφέρθηκε ως οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και η βουπρενορφίνη, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής της χρήσης οπιοειδών, αναφέρθηκαν επίσης ως παράγοντες που συμβάλλουν.

Ο Perry βρέθηκε νεκρός κάτω από το νερό στο υδρομασάζ του από έναν υπάλληλο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο.

Ενώ το κοινό υπέθεσε ότι ο Perry μπορεί να είχε πάρει παράνομα ναρκωτικά, δεδομένου του ιστορικού του εθισμού και δεκαετιών κατάχρησης ουσιών, μια αρχική τοξικολογική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρχε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη στο σύστημά του τη στιγμή του θανάτου του, η οποία παρακολουθήθηκε με τον ηθοποιό. ισχυρίζονται ότι ήταν νηφάλιος τα δυόμισι χρόνια πριν από τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.