Σε ένα μήνυμα προς τον γενικό γραμματέα της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασραλα, την Παρασκευή (20/9), ο Abu Alaa al-Walai είπε ότι πολλά τάγματα στρατιωτών είναι έτοιμα να ενωθούν με την Χεζμπολάχ, στον Λίβανο, για να πολεμήσουν ενάντια στο σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ.

Σημείωσε επίσης ότι η ιρακινή αντίσταση είναι έτοιμη να ενωθεί με τη Χεζμπολάχ υπό την ηγεσία του Χασάν Νασράλα με τα όπλα, τις ζωές και την περιουσία της.

Ο Abu Alaa al-Walai τόνισε:

«Βασιστείτε σε όλους τους άνδρες, τις γυναίκες, τους ηλικιωμένους και τα παιδιά μας για να υποστηρίξουν τη Χεζμπολάχ».

Η Χεζμπολάχ διεξάγει τακτικές επιθέσεις, από τις αρχές Οκτωβρίου του περασμένου έτους, κατά των στρατιωτικών θέσεων του Ισραήλ ως αντίποινα για τις επιθέσεις κατά της Λωρίδας της Γάζας και του νότιου Λιβάνου.

Το Ισραήλ εισέβαλε στην πολιορκημένη Γάζα, στις 7 Οκτωβρίου 2023, αφού η Χαμάς πραγματοποίησε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση εναντίον των ισραηλινών θέσεων, ως αντίποινα για τις επιθεσεις κατά του παλαιστινιακού λαού.

Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν επιβάλει μία πλήρη πολιορκία στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Λωρίδας της Γάζας, «κόβοντας» την ροή των καυσίμων, τον ηλεκτρισμό, τα τρόφιμα και το νερό σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια Παλαιστίνιους που ζουν εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!