ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η κυβέρνηση της Γαλλίας στέλνει 12 εκατομμύρια ευρώ για τους πληγέντες από τον σεισμό στη Συρία

Από τα 12 εκατ. τα πέντε θα αποδεσμευθούν για το ανθρωπιστικό Ταμείο

Η κυβέρνηση της Γαλλίας στέλνει 12 εκατομμύρια ευρώ για τους πληγέντες από τον σεισμό στη Συρία

Η Γαλλία εκφράζει την έμπρακτη στήριξή της με12 εκατομμύρια ευρώ στον Συριακό πληθυσμό που επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό.

Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα χορηγήσει έκτακτη βοήθεια στον συριακό πληθυσμό ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό να διανεμηθεί «σε διασύνδεση με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και τα Ηνωμένα Έθνη, στο σύνολο των περιοχών που έχουν πληγεί από τους σεισμούς», δήλωσε ο Φρανσουά Ντελμά, εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, διευκρινίζοντας πως αυτό δεν αλλάζει την «πολιτική προσέγγιση» της Γαλλίας απέναντι στο καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Από τα 12 εκατ., τα πέντε θα αποδεσμευθούν για το ανθρωπιστικό Ταμείο για τη διασυνοριακή βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών (SCHF), πέντε εκατομμύρια θα πάνε «σε γαλλικές και διεθνείς ΜΚΟ που εργάζονται σε έκτακτες παρεμβάσεις στους τομείς της υγείας, της στέγασης, του νερού, της υγιεινής και της διατροφικής ασφάλειας», δήλωσε ο Φρανσουά Ντελμά.

Εξάλλου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «εξετάζεται» συμβολή δύο εκατ. ευρώ στο πλαίσιο προγραμματισμένης επισιτιστικής βοήθειας για να καλυφθούν οι έκτακτες διατροφικές ανάγκες του συριακού πληθυσμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.