ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Η στιγμή που ισραηλινό F-16 παραλίγο να συγκρουστεί με άλλο μαχητικό κατά την απογείωση από τη βάση Ramat David

Το F-16 έκανε ελιγμούς για να απομακρυνθεί, λίγα λεπτά πριν χτυπήσει το άλλο αεροπλάνο, όπως δείχνουν τα πλάνα που διέρρευσαν στο Χ

Η στιγμή που ισραηλινό F-16 παραλίγο να συγκρουστεί με άλλο μαχητικό κατά την απογείωση από τη βάση Ramat David

Ένα μαχητικό αεροσκάφος της ισραηλινής αεροπορίας παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο αεροπλάνο στον διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης της αεροπορικής βάσης Ramat David στο βόρειο Ισραήλ το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα περιστατικό ασφαλείας που τελεί υπό έρευνα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ένα F-16 επιχειρούσε απογείωση από την βάση για να συμμετάσχει σε μια επίθεση στο Λίβανο, όταν εντόπισε ένα άλλο μαχητικό να διασχίζει τον διάδρομο. Το F-16 έκανε ελιγμούς για να απομακρυνθεί, λίγα λεπτά πριν χτυπήσει το άλλο αεροπλάνο, όπως δείχνουν τα πλάνα που διέρρευσαν στο Χ.

Σε σχετική ερώτηση που τέθηκε, οι IDF αναφέρουν ότι η συντριβή παραλίγο να συμβεί «λόγω της έκδοσης λανθασμένης έγκρισης απογείωσης από τον πύργο ελέγχου, ενώ ένα άλλο αεροπλάνο βρισκόταν στον διάδρομο προσγείωσης». «Τα πληρώματα ανταποκρίθηκαν γρήγορα και επαγγελματικά και αποφεύχθηκε ένα σοβαρό περιστατικό ασφαλείας», τόνισαν οι IDF, προσθέτοντας ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί περαιτέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπήρξαν ζημιές ή τραυματισμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.