ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η στιγμή που στρατιώτες σπρώχνουν από ταράτσα κτιρίου έναν άνδρα στη Δυτική Όχθη – Τουλάχιστον 6 Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιχείρηση

Oι ισραηλινές δυνάμεις κατέστρεψαν υποδομές κατά την αποχώρησή τους από την περιοχή

Η στιγμή που στρατιώτες σπρώχνουν από ταράτσα κτιρίου έναν άνδρα στη Δυτική Όχθη – Τουλάχιστον 6 Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιχείρηση

Τη ζωή τους έχασαν τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι και άλλοι 18 τραυματίστηκαν σήμερα σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στην πόλη Καμπάτια της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανέφερε ο κυβερνήτης της Τζενίν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται στρατιώτες να σπρώχνουν από την ταράτσα ενός κτιρίου έναν άνθρωπο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τον είχαν εκτελέσει νωρίτερα και στην συνέχεια πέταξαν τη σορό του από την ταράτσα του σπιτιού του.

Σε άλλο βίντεο δημοσιογράφοι έχουν καλυφθεί σε ταράτσα σπιτιού την ώρα που οι ισραηλινές δυνάμεις ανοίγουν πυρ.

Τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, συμπλήρωσε ο Καμπάλ Αμπού Αλ Ραμπ, ο οποίος κατήγγειλε πως οι ισραηλινές δυνάμεις κατέστρεψαν υποδομές κατά την αποχώρησή τους από την περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για την συγκεκριμένη επιχείρηση από την πλευρά των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ισραηλινός στρατός έχει εντείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη μετά την ευρεία κλίμακας επίθεσή του στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία ακολούθησε το μακελειό που προκάλεσε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.