ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Τεχεράνη αποχαιρετά τον Iσμαήλ Χανίγια – «Θάνατος στο Ισραήλ» φωνάζει το πλήθος στην κηδεία του

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης στην καρδιά της πόλης αρκετοί κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες ή πορτρέτα του ηγέτη της Χαμάς

Η Τεχεράνη αποχαιρετά τον Iσμαήλ Χανίγια – «Θάνατος στο Ισραήλ» φωνάζει το πλήθος στην κηδεία του

Μέσα σε κλίμα οδύνης και οργής πραγματοποιείται στην Τεχεράνη η κηδεία του πολιτικού ηγέτη του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, ο οποίος σκοτώθηκε στη πρωτεύουσα του Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες μαζί με τον σωματοφυλακά του, σε μία επίθεση που όλοι βλέπουν ως υπαίτιους τους Ισραηλινούς.

Το πλήθος φωνάζει ρυθμικά «θάνατος στο Ισραήλ» και «θάνατος στην Αμερική», εκφράζοντας οργή για τη δολοφονία Χανίγια. Ο Ανώτατος Ηγέτης της Ισλαμικής Δημοκρατίας Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ θα ηγηθεί της προσευχής στην Τεχεράνη πριν από την ταφή του αύριο στη Ντόχα του Κατάρ, όπου ζούσε κατά κύριο λόγο το τελευταίο διάστημα

Ο Χαμενεΐ έχει απειλήσει με «σκληρή τιμωρία» για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς και φέρεται να έχει διατάξει απευθείας πλήγμα στο Ισραήλ.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης στην καρδιά της πόλης αρκετοί κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες ή πορτρέτα του ηγέτη της Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.