ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε ρουκέτες με στόχο το Τελ Αβίβ

Καταρρίφθηκαν ανακοίνωσαν οι Ισραηλινοί

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε ρουκέτες με στόχο το Τελ Αβίβ

Εκτόξευση ρουκετών, οι οποίοι αναχαιτίστηκαν, σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Τελ Αβίβ και της Χολόν.

Λίγα λεπτά μετά τον συναγερμό, ανήμερα του ενός έτους από την τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023, την ευθύνη για την αποστολή των ρουκετών ανέλαβε η Χαμάς.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δύο ελαφρά τραυματίες χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα διεξάγεται έρευνα από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) για το πώς πύραυλοι που εκτόξευσε η Χεζμπολάχ, χτύπησαν στη Χάιφα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ.

Αυτό που ερευνάται είναι πώς οι πύραυλοι διέφυγαν του αντιπυραυλικού συστήματος του Ισραήλ με αποτέλεσμ 10 άνθρωποι να τραυματιστούν και κτήρια να υποστούν φθορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χεζμπολάχ υποστήριξε ότι στόχος ήταν η στρατιωτική βάση νότια της Χάιφα και η επίθεση έγινε με πυραύλους Fadi 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.