ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Χαμάς καταδικάζει τον θάνατο του Χ.Νασράλα και υπόσχεται εκδίκηση – «Έρχεται νέα γενιά ηγετών»

«Θεωρούμε τη σιωνιστική κατοχή πλήρως υπεύθυνη για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα»

Η Χαμάς καταδικάζει τον θάνατο του Χ.Νασράλα και υπόσχεται εκδίκηση – «Έρχεται νέα γενιά ηγετών»

Η Χαμάς μέσω μίας ανακοίνωσή της, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στη Χεζμπολάχ για τον «μαρτυρικό θάνατο», όπως τον χαρακτηρίζει, του ηγέτη της κατά τη χθεσινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Βηρυτό.

«Προσφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας στον αδελφό λιβανέζικο λαό και στους αδελφούς μας στη Χεζμπολάχ και την Ισλαμική Αντίσταση στο Λίβανο.

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη βάρβαρη σιωνιστική επίθεση και τη στοχοποίηση κατοικιών στη Νταχίγια της Βηρυτού», συνεχίζει η ανακοίνωση «που αποδεικνύει τη βαρβαρότητα της κατοχής.

Μιας οντότητας-απατεώνα που αγνοεί όλες τις διεθνείς αξίες και κανόνες και αποτελεί απροκάλυπτη απειλή για τη διεθνή ασφάλεια και ειρήνη».

«Θεωρούμε τη σιωνιστική κατοχή πλήρως υπεύθυνη για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και τις επικίνδυνες επιπτώσεις του στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής.

Και την κυβέρνηση των ΗΠΑ υπεύθυνη για τη συνεχή υποστήριξή της [προς το Ισραήλ]», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Η ιστορία έχει δείξει ότι όποτε οι ηγέτες της αντίστασης πεθαίνουν ως μάρτυρες, θα τους διαδεχθεί μια νέα γενιά ηγετών που θα είναι πιο γενναίοι.

Πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι να επιμείνουν στην αντιπαράθεση με τον σιωνιστικό εχθρό μέχρι να ηττηθεί και να εξαλειφθεί από τη γη μας και την περιοχή μας», γράφει η Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.