ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Χεζμπολάχ διαψεύδει ότι έχει ορίσει τον διάδοχο του Χασάν Νασράλα

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα μετέδιδαν χθες το βράδυ διεθνή μέσα ενημέρωσης, διάδοχος του Χασάν Νασράλα ορκίστηκε ο Χασέμ Σαφιντίν

Η Χεζμπολάχ διαψεύδει ότι έχει ορίσει τον διάδοχο του Χασάν Νασράλα

Η Χεζμπολάχ διαψεύδει ότι έχει ορίσει τον διάδοχο του Χασάν Νασράλα, που σκοτώθηκε από τον ισραηλινό βομβαρδισμό στη νότια Βηρυτό, την περασμένη Παρασκευή (27.9.24).

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα μετέδιδαν χθες το βράδυ διεθνή μέσα ενημέρωσης, διάδοχος του Χασάν Νασράλα ορκίστηκε ο Χασέμ Σαφιντίν. Χαρακτηρισμένος τρομοκράτης από τις ΗΠΑ από το 2017, ενώ μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του εκτελεστικού συμβουλίου της οργάνωσης στον Λίβανο.

«Οι εικασίες σχετικά με τον διάδοχο του Νασράλα, του πρώην γενικού γραμματέα του λιβανέζικου κινήματος αντίστασης είναι άκυρες», ανέφερε το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Χεζμπολάχ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (30.9.24).

«Οι ειδήσεις για τις αποφάσεις της Χεζμπολάχ θα είναι έγκυρες μόνο όταν θα δημοσιοποιούνται μέσω επίσημων δηλώσεων του κινήματος αντίστασης», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε στις 28 Σεπτεμβρίου τον θάνατο του Χασάν Νασράλα μετά τις μαζικές ισραηλινές επιθέσεις στη νότια Βηρυτό μια ημέρα νωρίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.