ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ινδία: Δεκάδες απειλές για βόμβες σε αεροπορικές εταιρείες

Υπήρξαν εκτροπές πτήσεων αλλά και παρέμβαση μαχητικών αεροσκαφών

Ινδία: Δεκάδες απειλές για βόμβες σε αεροπορικές εταιρείες

Δεκάδες απειλές για βόμβες δέχθηκαν και σήμερα αεροπορικές εταιρείες στην Ινδία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκτροπές πτήσεων και παρέμβαση μαχητικών αεροσκαφών.

Όλες οι πτήσεις προσγειώθηκαν χωρίς πρόβλημα, ωστόσο το κύμα απειλών προκάλεσε το χάος και την αποστολή μαχητικών αεροσκαφών, προκειμένου να συνοδεύσουν τα ινδικά αεροπλάνα, ιδίως στον εναέριο χώρο της Μεγάλης Βρετανίας και της Σιγκαπούρης.

«Πολύ αυστηρά μέτρα» θα ληφθούν, προειδοποίησε η ινδική κυβέρνηση και οι αρχές πολιτικής αεροπορίας.

Το Νέο Δελχί δεν διευκρίνισε πόσες απειλές έγιναν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η εφημερίδα Times of India και το τηλεοπτικό δίκτυο News18 έκαναν λόγο για τουλάχιστον 70 συναγερμούς για βόμβες σε βάρος διεθνών πτήσεων από την 13η Οκτωβρίου.

Μονάχα το Σάββατο καταγράφηκαν 30 συναγερμοί και 20 νέες απειλές, ενώ και με τα σημερινά κρούσματα, το σύνολο ανέρχεται σε 90.

Η ινδική αεροπορική εταιρεία IndiGo επιβεβαίωσε πως απειλές έγιναν σε βάρος έξι πτήσεων της σήμερα.

Τουλάχιστον ένας ανήλικος, συνελήφθη στην Ινδία, όμως οι απειλές συνεχίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλοι οι υπεύθυνοι για την αναστάτωση θα ταυτοποιηθούν και θα ασκηθούν σε βάρος του διώξεις», δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας Ραμ Μοχάν Ναϊντού, μετά τη σύλληψη της Τετάρτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.