ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η Emirates Airlines απαγορεύει τους βομβητές και τους φορητούς ασυρμάτους μικρής εμβέλειας

Οι απαγορευμένες συσκευές θα κατάσχονται από την αστυνομία του Ντουμπάι

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η Emirates Airlines απαγορεύει τους βομβητές και τους φορητούς ασυρμάτους μικρής εμβέλειας

Η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), απαγόρευσε στους επιβάτες της να έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια των πτήσεων βομβητές και φορητούς ασυρμάτους μικρής εμβέλειας (walkie-talkies) .

Η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ λόγω των επιθέσεων που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο μήνα, στον Λίβανο, κατά μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, με την έκρηξη συσκευών επικοινωνίας διαφόρων τύπων.

«Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από ή διέρχονται από το Ντουμπάι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους βομβητές, αλλά και φορητές συσκευές ασυρμάτων τόσο κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών, όσο και στις αποσκευές που θα έχουν μαζί τους κατά την πτήση τους», ανέφερε σε μία χθεσινή ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της, η αεροπορική εταιρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε δε, ότι στην περίπτωση εντοπισμού απαγορευμένων συσκευών, αυτές θα κατάσχονται από την Αστυνομία του Ντουμπάι, στο πλαίσιο της εφαρμογής αυξημένων μέτρων ασφάλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.