ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Ηνωμένο Βασίλειο: Επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο Gatwick

«Ντόμινο» με 43 πτήσεις να ακυρώνονται ή να καθυστερούν

Ηνωμένο Βασίλειο: Επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο Gatwick

Σημαντική αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Gatwick της Βρετανίας, όπου ακυρώθηκαν περισσότερες από 20 πτήσεις και χιλιάδες επιβάτες σε πτήσεις προς και από το Gatwick αντιμετώπισαν καθυστερήσεις, μετά το κλείσιμο ενός διαδρόμου λόγω υπερθέρμανσης των φρένων ενός αεροσκάφους της British Airways.

Οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας του αεροδρομίου συνόδευσαν το αεροσκάφος καθώς απομακρύνθηκε από τον διάδρομο προσγείωσης. Μάλιστα, το Sky News επισήμανε εκτιμήσεις ότι η σημερινή ημέρα είναι η πιο πολυσύχναστη του χρόνου μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 13 πτήσεις, που επρόκειτο να απογειωθούν μεταξύ 14:00 και 15:30 (τοπική ώρα), καθυστέρησαν.

Μάλιστα, πολλοί επιβάτες είχαν επιβιβαστεί στα αεροπλάνα και είχαν «εγκλωβιστεί» εντός, μέχρι να τους επιτραπεί να αναχωρήσουν.

Σημειώνεται πως ο διάδρομος άνοιξε ξανά μετά από 50 λεπτά, ενώ όσο ήταν κλειστό το αεροδρόμιο, οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν πως 16 εισερχόμενες πτήσεις είχαν εκτραπεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου του Gatwick του Λονδίνου επενέβη άμεσα για να βοηθήσει με το αεροσκάφος» δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου στο Sky News.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.