ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

ΗΠΑ: 10χρονος οδηγεί κλεμμένο όχημα δίπλα σε παιδική χαρά

Συνελήφθη για τρίτη φορά

ΗΠΑ: 10χρονος οδηγεί κλεμμένο όχημα δίπλα σε παιδική χαρά

Ένα 10χρονο αγόρι συνελήφθη από την αστυνομία της Μινεάπολης στις ΗΠΑ, επειδή οδηγούσε ένα κλεμμένο όχημα κοντά σε παιδική χαρά τον περασμένο μήνα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη «σύγκρουση» του αγοριού με τον νόμο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Σεπτεμβρίου και το video από τη στιγμή που περνά ανάμεσα από τα δέντρα και γύρω από τη γεμάτη παιδική χαρά είναι ανατριχιαστικό. «Ευτυχώς, κανένα παιδί δεν χτύπησε», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο 10χρονος συνελήφθη και, σύμφωνα με τα στοιχεία του BBC, δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει. Αυτή είναι τουλάχιστον η τρίτη σύλληψή του και είναι ύποπτος για δώδεκα υποθέσεις κλοπής και επίθεσης με όπλο, με σκοπό τη ληστεία.

«Είναι αδιανόητο ότι ένα 10χρονο αγόρι έχει εμπλακεί σε εγκληματική δραστηριότητα αυτού του επιπέδου χωρίς αποτελεσματική παρέμβαση», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Brian O’Hara.

«Η φυλακή δεν είναι αποδεκτή επιλογή για ένα 10χρονο αγόρι. Αλλά οι ενήλικες που μπορούν να σταματήσουν αυτή τη συμπεριφορά στο μέλλον πρέπει να δράσουν τώρα για να βοηθήσουν αυτό το παιδί και την οικογένειά του».

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα μέλη της οικογένειας του αγοριού συνεργάζονται και «ζήτησαν βοήθεια για να μην τραυματιστεί ή σκοτωθεί ο γιος τους ή οποιοσδήποτε άλλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Hennepin ανακοίνωσε ότι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις εναντίον του αγοριού, αλλά δεν έγιναν περισσότερα σχόλια, λόγω της ηλικίας του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.