ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Αστυνομικός έτρεχε ημίγυμνος μέσα στη νύχτα σε γειτονιά – Τον πυροβόλησε θανάσιμα γείτονας (βίντεο)

Ο 39χρονος αστυνομικός ακούγεται να φωνάζει «Ο Ιησούς να μας σώσει» και «Βοήθεια» πριν φτάσει στην εξώπορτα ενός γείτονα

ΗΠΑ: Αστυνομικός έτρεχε ημίγυμνος μέσα στη νύχτα σε γειτονιά – Τον πυροβόλησε θανάσιμα γείτονας (βίντεο)

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο το οποίο έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας 39χρονος αστυνομικός στις ΗΠΑ, τρέχει ημίγυμνος μέσα στη νύχτα σε γειτονιά και φωνάζει έξω από σπίτι προτού τον πυροβολήσουν θανάσιμα.

Το υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα δείχνει τον αστυνομικό εκτός υπηρεσίας της Ατλάντα Aubree Horton σε απόλυτο πανικό, καθώς πιθανόν να βίωνε μια ψυχική κατάρρευση, λίγο πριν πυροβοληθεί θανάσιμα, καθώς φέρεται να προσπαθούσε να εισβάλει στο σπίτι ενός γείτονα.

Ο αστυνομικός φαίνεται να τρέχει χωρίς μπλούζα σε έναν δρόμο, φωνάζοντας, μέσα στη νύχτα, στις 4 Οκτωβρίου, όπως δείχνει το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του σερίφη της κομητείας Douglas.

Αστυνομικός έτρεχε ημίγυμνος μέσα στη νύχτα σε γειτονιά

Ο 39χρονος αστυνομικός, που ζούσε στην περιοχή, ακούγεται να φωνάζει «Ο Ιησούς να μας σώσει» και «Βοήθεια» πριν φτάσει στην εξώπορτα ενός γείτονα.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας φαίνεται στο βίντεο να τρέχει προς την εξώπορτα του γείτονά του, φωνάζοντας ακόμα για βοήθεια, και φαίνεται να προσπαθεί να την ανοίξει, αλλά δεν μπορεί να μπει μέσα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού φαίνεται να φωνάζει κάτι στον αστυνομικό από το εσωτερικό του σπιτιού, στον οποίο εκείνος απαντά: «Όχι, σκότωσέ με», προτού πέσει και πάλι στην πόρτα.

Φαίνεται εξαντλημένος, κάθεται στα σκαλιά της μπροστινής βεράντας, βάζει τα χέρια του στο πρόσωπό του και αναπνέει βαθιά.

«Ποιος είσαι εσύ;» ακούγεται ο γείτονας να φωνάζει από το εσωτερικό του σπιτιού πριν καλέσει τη γυναίκα του.

Μετά από μια σύντομη στιγμή σιωπής, ο αστυνόμος φωνάζει: «Σ’ αγαπώ», πριν βγάλει μια ανατριχιαστική κραυγή και ξαπλώσει στη βεράντα. Τα φώτα της μπροστινής βεράντας του σπιτιού ανάβουν και ο ιδιοκτήτης ακούγεται να φωνάζει ξανά το όνομα της γυναίκας του.

Στη συνέχεια, ο αστυνόμος σηκώνεται και πλησιάζει την πόρτα πριν τελειώσει το βίντεο. Ο σερίφης της κομητείας Ντάγκλας, Τιμ Πάουντς ανέφερε σε δήλωσή του τη Δευτέρα ότι ο Χόρτον εισέβαλε στη συνέχεια με τη βία στο σπίτι όταν η πόρτα άνοιξε και έριξε τον ιδιοκτήτη στο έδαφος.

Τον πυροβόλησε θανάσιμα γείτονας

«Φοβούμενος για τη ζωή του και υπερασπιζόμενος το σπίτι του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πυροβόλησε με μία μόνο σφαίρα από το όπλο του, τραυματίζοντας θανάσιμα τον Horton μέσα στο σπίτι του», δήλωσε ο σερίφης.

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε επίσης ότι οι δύο δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και ότι δεν υπήρξε καμία οικογενειακή διαταραχή στην οποία να εμπλέκεται ο αστυνόμος πριν από το περιστατικό.

«Πιστεύουμε ότι ο Χόρτον μπορεί να βίωνε ένα επεισόδιο ψυχικής υγείας ή να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή του περιστατικού», πρόσθεσε ο σερίφης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.