ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΗΠΑ: Ελικόπτερο συγκρούστηκε με ραδιοφωνικό πύργο και συνετρίβη – 4 νεκροί (βίντεο)

Ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα παιδί

ΗΠΑ: Ελικόπτερο συγκρούστηκε με ραδιοφωνικό πύργο και συνετρίβη – 4 νεκροί (βίντεο)

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Χιούστον των ΗΠΑ, όταν ένα ελικόπτερο συγκρούστηκε με ραδιοφωνικό πύργο και συνετρίβη με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 4 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί.

Η στιγμή που το ελικόπτερο προσέκρουσε πάνω στον πύργο κατεγράφη από κάμερα και ένας μάρτυρας κατέγραψε τα επακόλουθα της τραγωδίας.

Το βίντεο απεικονίζει μια πύρινη σφαίρα να πέφτει στο έδαφος καθώς συντρίμμια αρχίζουν να καταρρέουν γύρω της, σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής. Ακόμη, φαίνεται ο ουρανός ο οποίος έχει γεμίσει καπνούς και η γύρω περιοχή έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών επιβεβαίωσε στην USA Today πως το ελικόπτερο, γνωστό ως Robinson R44, προσέκρουσε σε τοπικό πύργο ραδιοφωνίας το βράδυ της Κυριακής, αφού το ελικόπτερο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ellington για μια αεροπορική περιήγηση.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Χιούστον Noe Diaz, όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος έχασαν τη ζωή τους κατά τη σύγκρουση. «Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός απόψε», τόνισε.

Η αιτία της συντριβής παραμένει άγνωστη αλλά πολλές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων του NTSB, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, του Αστυνομικού Τμήματος του Χιούστον, του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Χιούστον διερευνούν τη σύγκρουση.

Ενώ ο πύργος ραδιοεπικοινωνίας και το ελικόπτερο υπέστησαν ζημιές από το περιστατικό, δεν προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια ή οικισμούς.

Οι ταυτότητες των θυμάτων δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

@hectoralaniz6 helicopter crash #houston ♬ 10 Minutes of Silence – Silenzio
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.