ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε πανεπιστημιούπολη στο Μίσιγκαν – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Σύμφωνα με την αστυνομία πέντε άτομα τραυματίστηκαν με ορισμένα εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε πανεπιστημιούπολη στο Μίσιγκαν – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός από την επίθεση με πυροβολισμούς που εξαπέλυσε άνδρας στο κρατικό πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν στην πόλη Ιστ Λάνσινγκ το βράδυ της Δευτέρας, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία πέντε άτομα τραυματίστηκαν με ορισμένα εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως ανακοινώθηκε, δε, λίγο μετά τις 7 το πρωί (ώρα Ελλάδας) ο αγνώστων στοιχείων δράστης βρέθηκε νεκρός έξω από το κάμπους με εκπρόσωπο της αστυνομίας να ανακοινώνει ότι αυτοπυροβολήθηκε.

Η πρώτη φωτογραφία του δράστη misigan-ypopots

Ο δήμος της Ιστ Λάνσινγκ, όπου βρίσκονται εγκαταστάσεις σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κοντά στην πολιτειακή πρωτεύουσα Λάνσινγκ, ανέφερε μέσω Twitter πως το πρόσωπο που άνοιξε πυρ δεν έχει συλληφθεί.

Η πανεπιστημιακή αστυνομία έκανε λόγο για έναν οπλοφόρο, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία του δήμου πως παραμένει ασύλληπτος και κινείται με τα πόδια.

Στο άκουσμα των πυροβολισμών φοιτητές τρέχουν πανικόβλητοι να βρουν καταφύγιο, όπως φαίνεται από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Twitter.

Μετά την πρώτη αναφορά πυροβολισμών, οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου έλαβαν εντολή να «ασφαλίσουν στη θέση τους», δήλωσαν οι αρχές.

Κάποιοι από το παράθυρο της εστίας τους τραβούν βίντεο την έφοδο της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο.

Ο δήμος της Ιστ Λάνσινγκ, όπου βρίσκονται εγκαταστάσεις σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κοντά στην πολιτειακή πρωτεύουσα Λάνσινγκ, ανέφερε μέσω Twitter πως το πρόσωπο που άνοιξε πυρ δεν έχει συλληφθεί και κινείται πεζή.

Η αστυνομία ανέφερε πως έχει θέσει υπό έλεγχο το γυμναστήριο.

Στο δημόσιο πολιτειακό πανεπιστήμιο MSU και ιδίως στην πανεπιστημιούπολη στο Ιστ Λάνσινγκ πάνε καθημερινά ως και 50.000 φοιτητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.