ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΗΠΑ: Επιθυμούν την αποκλιμάκωση της έντασης στην Μέση Ανατολή – «Ο στόχος μας είναι η αποτροπή»

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τζόναθαν Φίνερ, αναπληρωτή σύμβουλο εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

ΗΠΑ: Επιθυμούν την αποκλιμάκωση της έντασης στην Μέση Ανατολή – «Ο στόχος μας είναι η αποτροπή»

Την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τον Λίβανο και προχωρούν στην κινητοποίηση στατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή, διαμηνύουν πως επιθυμούν την αποκλιμάκωση της έντασης στην Μέση Ανατολή.

«Ο στόχος μας είναι η αποκλιμάκωση, ο στόχος μας είναι η αποτροπή, ο στόχος μας είναι η άμυνα του Ισραήλ», δήλωσε ο Τζόναθαν Φίνερ, αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, σε μία συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι CBS και στην εκπομπή «Face the Nation».

Οι περιφερειακές εντάσεις έχουν κλιμακωθεί μετά από τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια, του ηγέτη της Χαμάς, την Τετάρτη στην Τεχεράνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία ημέρα μετά από την επιδρομή των Ισραηλινών στη Βηρυτό και την εξουδετέρωση του Φουάντ Σουκρ υψηλόβαθμου στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ, που όπως και η Χαμάς υποστηρίζεται από το Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.