ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία: Να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα αλλά όχι στην Ουκρανία!

Ζητούν ειρήνη στη Μέση Ανατολή αλλά συνέχιση του πολέμου στην ανατολική Ευρώπη

ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία: Να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα αλλά όχι στην Ουκρανία!

Οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Βρετανίας, οι οποίοι συναντήθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο, με αφορμή την επίσκεψη Μπάιντεν, ζήτησαν την συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας αλλά για τη Γάζα ζήτησαν κατάπαυση του πυρός.

Πως είναι δυνατόν στην ίδια ανακοίνωση να ζητείται η συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία και η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Οι τέσσερις χώρες επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητά τους να υποστηρίξουν την Ουκρανία στον πόλεμό της εναντίον της επιτιθέμενης Ρωσίας, για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη, ενώ ζήτησαν άμεση κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή και επιστροφή των ομήρων.”

Σε κοινή δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την τετραμερή συνάντηση στο Βερολίνο, ο Τζο Μπάιντεν, ο Εμανουέλ Μακρόν, ο Όλαφ Σολτς και ο Κιρ Στάρμερ δεσμεύονται να «συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία στις προσπάθειές της να εξασφαλίσει μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη, βασισμένη στο διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και στον σεβασμό της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας».

Στο ίδιο ανακοινωθέν, οι τέσσερις ηγέτες ζητούν να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα, αλλά όχι στην Ουκρανία, μετά τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ. Όπως επισημαίνεται, οι συνέπειες του θανάτου του Σινουάρ απασχόλησαν την τετραμερή συνάντηση, με τους συμμετέχοντες να τονίζουν την «άμεση ανάγκη» να επιστρέψουν στις οικογένειές τους οι όμηροι, να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα και να διασφαλιστεί ότι η ανθρωπιστική βοήθεια φθάνει στους αμάχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.