ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΗΠΑ: Η αστυνομία πυροβόλησε θανάσιμα άνδρα με μαχαίρι κοντά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι

Αποτελούσε απειλή για την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου

ΗΠΑ: Η αστυνομία πυροβόλησε θανάσιμα άνδρα με μαχαίρι κοντά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι

Οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ, πυροβόλησαν θανάσιμα έναν άνδρα περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από τον κύριο χώρο όπου διεξάγονταν το Εθνικό Συνέδρίο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι δύο άνδρες τσακώνονταν σε ένα τοπικό πάρκο όταν ο ένας έβγαλε μαχαίρι, ο οποίος στη συνέχεια δέχτηκε πυροβολισμούς από πολλούς αστυνομικούς.

Το αμερικάνικο δίκτυο αναφέρει ότι οι λεπτομέρειες του περιστατικού δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί προέρχονταν από την Αστυνομική Διεύθυνση του Κολόμπους του Οχάιο, σύμφωνα με δήλωση του Αδελφικού Τάγματος της Αστυνομίας που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Η υπηρεσία του Οχάιο είναι υπεύθυνη μεταξύ πολλών άλλων αστυνομικών τμημάτων για την ασφάλεια του σημείου που διεξάγεται το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματο, συνεχίζει η δήλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αστυνομικό τμήμα του Μιλγουόκι αναμένεται να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες «μόλις είναι διαθέσιμες», ανέφεραν οι αρχές σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.