ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

ΗΠΑ: Ηρωίδα οδηγός έσωσε τη ζωή γυναίκας αστυνομικού η οποία δεχόταν επίθεση από παράνομο μετανάστη

Δείτε το βίντεο

ΗΠΑ: Ηρωίδα οδηγός έσωσε τη ζωή γυναίκας αστυνομικού η οποία  δεχόταν επίθεση από παράνομο μετανάστη

Μια γυναίκα από το Αρκάνσας χαιρετίζεται ως ηρωίδα αφού σταμάτησε για να βοηθήσει έναν αστυνομικό που δέχτηκε επίθεση από μεθυσμένο παράνομο μετανάστη.

Η Kylie Sutton, 31 ετών, είδε την αστυνομικό Alexandria Duncan να παλεύει με έναν άνδρα στην κομητεία Benton και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε να τη βοηθήσει.

Ο Ζαπέτ-Αλβαράδο., ένας παράνομος αλλοδαπός από τη Γουατεμάλα, οδηγούσε εντελώς μεθυσμένος πριν η αστυνομικός τον σταματήσει για έλεγχο.

Κατά την διάρκεια της πάλης ο Ζαπέτ-Αλβαράδο. κατάφερε να αρπάξει το taser της Duncan και να το πετάξει στο δρόμο πριν την κλωτσήσει πολλές φορές στο κεφάλι και σκαρφαλώσει από πάνω της.

Η Σάτον παρενέβη και έδωσε στην Ντάνκαν την ευκαιρία να ακινητοποιήσει τον Ζαπέτ-Αλβαράδο.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στο κέντρο κράτησης της κομητείας Benton.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.