Καταζητούμενος για φόνο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, αναγνωρίστηκε από τις Αρχές σε έλεγχο της τροχαίας, αφού παραβίασε κόκκινο σηματοδότη.

Σύμφωνα με τη NY Post, o 43χρονος Timothy Hickerson συνελήφθη την προηγούμενη Τρίτη (17/9) ως κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του Shane Donahue, το 2010, ενώ είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του.

Αφορμή στάθηκε το σταμάτημά του από άντρες της τροχαίας στην οδό Old Kings Road, επειδή παραβίασε κόκκινο φανάρι, οι οποίοι τον αναγνώρισαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Πώς προέκυψαν οι κατηγορίες για φόνο

Σε υλικό που παραχώρησε το αστυνομικό τμήμα, φαίνεται ο Hickerson σοκαρισμένος καθώς ο αξιωματικός του μεταφέρει τα νέα ότι δεν θα επιβαρυνθεί μόνο με κλήση, αλλά με κατηγορίες για ανθρωποκτονία και διάρρηξη.

«Αν είσαι φυγάς, θα σε πιάσουμε ανεξάρτητα από το πού τρέξεις και θα σε οδηγήσουμε στη φυλακή», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Φλάγκλερ, Ρικ Στάλι.

Στις 24 Μαρτίου του 2010, ο Shane Donahue δηλώθηκε ως εξαφανισμένος από την οικογένειά του στο Νόξβιλ της Βιρτζίνια, με την υπόθεση να μπαίνει στον «πάγο» καθώς δεν εντοπίστηκε ο ίδιος, κάποια σορός, ή πιθανός δράστης.

Ωστόσο, πρόσφατα στοιχεία, που καταδείκνυαν πως θύμα και θύτης είχαν φύγει μαζί από το σπίτι των γονιών του Donahue προς το δικό του, οδήγησαν σε επανέναρξη των ερευνών.

">

Αυτές συνέδεσαν αργότερα τον Hickerson με διάρρηξη που είχε λάβει χώρα στο σπίτι του θύματος μέρες πριν την εξαφάνισή του, καθιστώντας τον κύριο ύποπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!