ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

ΗΠΑ: Καθηγήτριες Λυκείου έστελναν μηνύματα και «πιπεράτες» φωτογραφίες σε μαθητή για να κάνουν έρωτα όλοι μαζί (φώτο)

Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στις 12 Απριλίου και 10 ημέρες αργότερα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους

ΗΠΑ: Καθηγήτριες Λυκείου έστελναν μηνύματα και «πιπεράτες» φωτογραφίες σε μαθητή για να κάνουν έρωτα όλοι μαζί (φώτο)

Δύο καθηγήτριες Λυκείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, έστελναν μηνύματα και «πιπεράτες» φωτογραφίες σε έναν μαθητή τους προκειμένου να βρεθούν σε ομαδική συνεύρεση.  

Πρωταγωνίστριες στο σκάνδαλο η Αλεξία Σαλδάρις, η οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της μια χρονιά νωρίτερα, και η Τζένιφερ Λάρσον, με 11ετη προϋπηρεσία στα θρανία.

Οι δύο εκπαιδευτικοί που εργάζονταν στο λύκειο Joseph Craig παραδέχθηκαν ότι έστειλαν απρεπή μηνύματα στον μαθητή μέσω Snapchat με την Σαλδάρις να ομολογεί ότι έστειλε και «πιπεράτες» φωτογραφίες της στο νεαρό αγόρι ενώ η Λάρσον είπε ότι έστειλε μηνύματα για «αγκαλιές, φλερτ και χρήση αλκοόλ».

Οι ανήθικες προτάσεις φέρεται να έγιναν λίγο πριν από μια σχολική εκδρομή τον Απρίλιο με τις δύο καθηγήτριες να στέλνουν μηνύματα στον μαθητή στα οποία φέρονται να έγραφαν ότι ήθελαν να τον αγκαλιάσουν και να περάσουν καλά μαζί του.

Στα ίδια μηνύματα, δε, ρωτούσαν αν θα ήθελε να λάβει μέρος και κάποιος συμμαθητής του.

Στις 9 Απριλίου η Σαλδάρις φέρεται να έστειλε στον ανήλικο πέντε φωτογραφίες της με εσώρουχα καθώς και μηνύματα για να συναντηθούν το επόμενο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο εκπαιδευτικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στις 12 Απριλίου και 10 ημέρες αργότερα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.