ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

ΗΠΑ: Καθ’οδόν η ομάδα μάχης του USS Wasp στο Λίβανο

Θα εκκενώσει Αμερικανούς πολίτες από τη χώρα λόγω της επερχόμενης επέμβασης του Ισραήλ

ΗΠΑ: Καθ’οδόν η ομάδα μάχης του USS Wasp στο Λίβανο

Η ομάδα μάχης του αμφίβιου αποβατικού πλοίου USS Wasp (LHD 1), μαζί με την 24η Ναυτική Εκστρατευτική Μονάδα, διέσχισε το Στενό του Γιβραλτάρ και εισήλθε στη Μεσόγειο.

Η ομάδα περιλαμβάνει επίσης το αποβατικό πλοίο USS Oak Hill (LSD 51) κλάσης Harpers Ferry και δύο ακόμη πλοία.

Η μετακίνησή τους στη Μεσόγειο έρχεται σε μία περίοδο αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου, με την Χεζμπολάχ να διαθέτει σημαντικό οπλοστάσιο και να αποτελεί σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της περιοχής.

Φημολογείται πως ο αμερικανικός στολίσκος που μεταβαίνει στην περιοχή έχει επιφορτιστεί με την εκκένωση των Αμερικανών πολιτών από το Λίβανο και την αμερικανική πρεσβεία στη Βυρηττό. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.