ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Κλέφτης αυτοκινήτου δεν πήρε σοβαρά τον ρόλο του – «Μπορώ να βγω έξω;» ρώτησε τον ιδιοκτήτη της Corvette

Ο επίδοξος κλέφτης βρέθηκε κλειδωμένος στο όχημα

ΗΠΑ: Κλέφτης αυτοκινήτου δεν πήρε σοβαρά τον ρόλο του – «Μπορώ να βγω έξω;» ρώτησε τον ιδιοκτήτη της Corvette

Παράξενη τροπή πήρε η προσπάθεια ενός 33χρονου να κλέψει μια Corvette από πάρκινγκ στη Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς ο επίδοξος κλέφτης βρέθηκε κλειδωμένος στο όχημα.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο όταν ο 33χρονος Ravesh Rabindranauth έγινε τσακωτός από τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς οχήματος, Julio Solano, δεν δίστασε να του ζητήσει βοήθεια λέγοντας του «Μπορώ να βγω έξω;».

Περιγράφοντας τι συνέβη στο πάρκινγκ του Μαϊάμι στο οποίο είχε παρκάρει την Corvette, ο Solano είπε ότι όταν πλησίασε το αυτοκίνητο είδε να ξεπροβάλει ένα κεφάλι από τη θέση του οδηγού.

«Ε, φίλε μου αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό σου, είναι το δικό μου αυτοκίνητο» είπε αρχικά ο Solano με τον 33χρονο επίδοξο κλέφτη να του απαντά «μπορώ να βγω έξω;», «Όχι, δεν μπορείς. Φωνάζω την αστυνομία» ήταν η άμεση απάντηση του Solano.

O Rabindranauth συνεχίζοντας να κάνει τον ανήξερο, ακούγεται να λέει στον Solano «γιατί να φωνάξεις την αστυνομία;». «Τι εννοείς;» του απάντησε ο ιδιοκτήτης της Corvette ο οποίος δεν πίστευε αυτά που άκουγε.

Λίγα λεπτά αργότερα στο πάρκινγκ έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 33χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Solano αυτό που δεν γνώριζε ο επίδοξος κλέφτης είναι ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο τα ηλεκτρικά συστήματα δεν λειτουργούν χωρίς το κλειδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.