ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι – Άγνωστα τα κίνητρά του

Ο σερίφης βγήκε με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε σε άλλους αστυνομικούς

ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι – Άγνωστα τα κίνητρά του

Σερίφης στην πολιτεία Κεντάκι στις ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή την Πέμπτη (19.9.24).

Ο 43χρονος Μίκι Στάινς, σερίφης της κομητείας Λέτσερ στο Κεντάκι των ΗΠΑ, τέθηκε υπό κράτηση χωρίς να υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο δικαστήριο όπου ο δικαστής Κέβιν Μάλινς, 54 ετών, έπεσε νεκρός από σφαίρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της πολιτειακής αστυνομίας.

Η αστυνομία δεν έδωσε κάποιο κίνητρο. Ο Στάινς κατηγορείται για φόνο.

«Υπάρχει υπερβολικά πολλή βία σ’ αυτόν τον κόσμο και προσεύχομαι πως θα βρούμε δρόμο προς ένα καλύτερο αύριο», σχολίασε ο κυβερνήτης του Κεντάκι, ο Άντι Μπεσίαρ, μέσω X.

Ο πολιτειακός υπουργός Δικαιοσύνης Ράσελ Κόλμαν ανέφερε πως την υπόθεση θα χειριστούν ειδικοί εισαγγελείς, θα διενεργηθεί «πλήρης έρευνα» και θα «αποδοθεί δικαιοσύνη».

Φορέας που εκπροσωπεί το δικαστικό σύστημα της πολιτείας ανέφερε πως είναι «ενήμερος για το τραγικό συμβάν» και προσέφερε τη συνεργασία του στην πολιτειακή αστυνομία.

Η δολοφονία διαπράχθηκε στην πόλη Γουάιτσμπεργκ, πρωτεύουσα της κομητείας Λέτσερ, περίπου 350 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Λούιβιλ, κοντά στα σύνορα με την πολιτεία Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Mountain Eagle, ο σερίφης Στάινς μπήκε στον προθάλαμο του γραφείου του δικαστή Μάλινς και είπε στο προσωπικό και στον ίδιο πως χρειαζόταν να μιλήσει με το θύμα κατ’ ιδίαν.

Οι δυο άνδρες πήγαν στο γραφείο του δικαστή και έκλεισαν την πόρτα. Κατόπιν ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σερίφης βγήκε με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε σε άλλους αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.