ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Στέλνουν επιπλέον αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή – Bo

Άγνωστο πόσα θα είναι και ποιους τύπους θα αφορά

ΗΠΑ: Στέλνουν επιπλέον αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή – Bo

Οι ΗΠΑ θα στείλουν επιπλέον μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενόψει της αναμενόμενης επίθεσης μεγάλης κλίμακας από το Ιράν και τους πληρεξουσίους του εναντίον του Ισραήλ ως αντίποινα για την εξουδετέρωση του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, την Πέμπτη στην Τεχεράνη.

«Πόσα αεροπλάνα θα σταλούν είναι ακόμη υπό επεξεργασία, όπως και οι τελικές εγκρίσεις από ανώτερους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Άμυνας Lloyd J. Austin», ανέφεραν οι New York Times.

«Αξιωματούχοι είπαν ότι προσπαθούν να βαθμονομήσουν την αμερικανική απάντηση για να στείλουν αρκετούς από τους κατάλληλους τύπους αεροσκαφών όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να βοηθήσουν στην άμυνα του Ισραήλ χωρίς όμως και να φαίνεται ότι κλιμακώνουν τη σύγκρουση».

Αξιωματούχος του Πενταγώνου  επιβεβαίωσε στο The War Zone ότι επιπλέον αεροσκάφη εξετάζονται ως μέρος μιας προσπάθειας προστασίας του προσωπικού των ΗΠΑ και των συμμάχων.

«Οι δυνάμεις μας στην περιοχή λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να αυξήσουν την ετοιμότητα και την προστασία των δυνάμεων», είπε ο αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.