ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

ΗΠΑ: Συνελήφθη 32χρονη στο Κεντάκι που τεμάχισε και… μαγείρεψε τη μητέρα της (βίντεο)

Κατά την έρευνα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν μια ζεστή κατσαρόλα στο φούρνο που περιείχε ανθρώπινα υπολείμματα

ΗΠΑ: Συνελήφθη 32χρονη στο Κεντάκι που τεμάχισε και… μαγείρεψε τη μητέρα της (βίντεο)

Οι αστυνομικές Αρχές στο Κεντάκι των ΗΠΑ, συνέλαβαν μια 32χρονη αφού προηγουμένως είχε εντοπιστεί ένα διαμελισμένο πτώμα στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της.

Ένας άνδρας που εκτελούσε εργασίες στο συγκεκριμένο σπίτι στο Μάουντ Όλιβετ, περίπου 80 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Σινσινάτι, κάλεσε τις αρχές την Τετάρτη αφού βρήκε το πτώμα στην πίσω αυλή, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η πολιτειακή αστυνομία του Κεντάκι.

Η αστυνομία έλαβε ένταλμα έρευνας για το σπίτι και κάλεσε ειδική ομάδα αντιμετώπισης, αλλά μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, η 32χρονη Τοριλένα Φιλντς, αρνήθηκε να αποκριθεί στο αίτημα των αστυνομικών και να βγει έξω για να εξεταστεί.

Τελικά, έπειτα από διαπραγματεύσεις, η 32χρονη βγήκε από το οίκημα, εχοντας αίμα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα της, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Η Φιλντς κατηγορείται για κακοποίηση πτώματος, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και παρεμπόδιση κυβερνητικών λειτουργιών και ενδέχεται να αντιμετωπίσει περαιτέρω κατηγορίες, αν αποδειχτεί πως εκείνη σκότωσε τη μητέρα της, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία.

Κατά την έρευνα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν μια ζεστή κατσαρόλα στο φούρνο που περιείχε ανθρώπινα υπολείμματα.

Ο άνδρας που κάλεσε την αστυνομία είπε ότι είδε την Φιλντς και τη μητέρα της, στην οποία ανήκει το σπίτι, όταν την επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης, προσθέτοντας ότι κανείς άλλος δεν ήταν εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας είπε στην αστυνομία ότι πριν φύγει από το σπίτι εκείνο το βράδυ, η 32χρονη «ψιθύριζε ξόρκια και ήταν συγκρουσιακή», ενώ πιστεύεται πως μπορεί να έκανε και χρήση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.