ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ – Τζόρτζια: Μακελειό – Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολείο

Υπάρχουν αναφορές για ενεργό σκοπευτή νωρίς το πρωί της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ – Τζόρτζια: Μακελειό – Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολείο

Πρόκειται για το γυμνάσιο Apalachee στο Winder στην κομητεία Barrow που βρίσκεται ανατολικά της Ατλάντα και οι πρώτες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από επίσημη πηγή, κάνουν λόγο για έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες ενώ έχει γίνει και μια αεροδιακομιδή.

Οι τραυματίες δέχονται τις πρώτες βοήθειες στο σημείο από διασώστες, σύμφωνα με το Fox 5 Atlanta, με βάση τις εικόνες του που τραβήχτηκαν από ελικόπτερο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπάροου έκανε λόγο για ένα εν εξελίξει συμβάν με πυροβολισμούς στο λύκειο με αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αναπτυχθεί στο σημείο.

Όπως φαίνεται και από τα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει, αρκετά παιδιά έχουν βγει από το κτίριο και έχουν συγκεντρωθεί σε κεντρικό σημείο.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη αναφορά για νεκρούς, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ή οι δράστες δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταφέρουν τα αμερικανικά δίκτυα, κάνουν λόγο για αρκετά άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ένα από αυτά χρειάστηκε διακομιδή με ελικόπτερο.

Το «Apalachee High School» είναι ένα από τα δύο σχολεία της περιοχής και με περισσότερους από 1.900 μαθητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.