ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ιράν και Ρωσία πραγματοποιούν κοινές ναυτικές ασκήσεις στον Ινδικό Ωκεανό

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Χ»

Ιράν και Ρωσία πραγματοποιούν κοινές ναυτικές ασκήσεις στον Ινδικό Ωκεανό

To Ιράν και η Ρωσία πραγματοποιούν ναυτικές ασκήσεις στον Ινδικό Ωκεανό. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σχολιάζοντας τις ανησυχίες για έναν πιθανό πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, είπε ότι οι συμβιβασμοί μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν είναι δυνατοί, αλλά θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν.

«Αν αυτό είναι ζητούμενο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας σε επαφή και με τις δύο πλευρές για να βοηθήσουμε να βρεθούν αυτοί οι συμβιβασμοί», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η Ρωσία έχει επαφές και με το Ισραήλ και με το Ιράν, όπως και την επιθυμία «να σταματήσει αυτή η ατελείωτη ανταλλαγή χτυπημάτων κάποια στιγμή» όπως «και να βρεθούν τέτοιοι τρόποι επίλυσης της κατάστασης που να ικανοποιούν και τις δύο πλευρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.