ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιράν προειδοποιεί Σ.Αραβία και Κουβέιτ: «Μην δώσετε άδεια υπέρπτησης σε ισραηλινά ή αμερικανικά μαχητικά γιατί θα υποστείτε συνέπειες»

Πλησιάζει η ισραηλινή επίθεση κατά του Ιράν

Ιράν προειδοποιεί Σ.Αραβία και Κουβέιτ: «Μην δώσετε άδεια υπέρπτησης σε ισραηλινά ή αμερικανικά μαχητικά γιατί θα υποστείτε συνέπειες»

Προειδοποίηση εξέδωσε η ιρανική κυβέρνηση κατά της Σαουδικής Αραβίας όσο και του Κουβέιτ προειδοποιώντας τις δύο αυτές χώρες να μην ανοίξουν τους εναέριους χώρους τους για ισραηλινά ή αμερικανικά αεροσκάφη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυβέρνησης: «Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν θα θεωρήσει απαράδεκτη οποιαδήποτε συνεργασία της Σαουδικής Αραβίας και του Κουβέιτ με ΗΠΑ και Ισραήλ επιτρέποντας ισραηλινά ή αμερικανικά αεροσκάφη να πετάξουν εντός του εναέριου χώρου τους».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε μια στιγμή όπου οι περισσότεροι αναμένουν την απάντηση του Ισραήλ στην ιρανική επίθεση της 1ης Οκτωβρίου με βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ.

Κατά πάσα πιθανότητα η ισραηλινή επίθεση δεν θα έχει ως στόχο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν παρ΄όλα αυτά θα είναι κατά πολύ ισχυρότερη από εκείνη της 19ης Απριλίου όπου η επίθεση είχε επικεντρωθεί σε μερικούς στρατιωτικούς στόχους μόνο.

Το γεγονός ότι το Ιράν εξέδωσε ανακοίνωση-προειδοποίηση σε Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ δείχνει ότι η ισραηλινή επίθεση είναι κοντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.