ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ιράν: Ο στρατός της χώρας ανακοίνωσε ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν από τα πλήγματα του Ισραήλ

Η Χαμάς καταδίκασε «με τον πιο έντονο τρόπο» τα ισραηλινά πλήγματα

Ιράν: Ο στρατός της χώρας ανακοίνωσε ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν από τα πλήγματα του Ισραήλ

Το ιρανικό πρακτορείο Irna και η ιρανική κρατική τηλεόραση επικαλούμενη ανακοίνωση του στρατού μετέδωσαν ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν από τα πλήγματα που εξαπέλυσε τα ξημερώματα το Ισραήλ εναντίον του Ιράν.

«Ο στρατός της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, υπερασπιζόμενος την ασφάλεια του Ιράν και τα συμφέροντα του λαού και του Ιράν, θυσίασε δύο από τους μαχητές του την ώρα που αντιμετώπιζε τα βλήματα του εγκληματικού σιωνιστικού καθεστώτος», ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού.

Η Χαμάς καταδίκασε «με τον πιο έντονο τρόπο» τα ισραηλινά πλήγματα

Το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς καταδίκασε «με τον πιο έντονο τρόπο» τα ισραηλινά πλήγματα εναντίον στρατιωτικών στόχων του Ιράν, σε ανάρτηση που έκανε στο Telegram .

«Το Κίνημα Ισλαμικής Αντίστασης (Χαμάς) καταδικάζει έντονα τη σιωνιστική επίθεση εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν με στόχο στρατιωτικές θέσεις σε πολλές επαρχίες. Τη θεωρούμε κατάφωρη παραβίαση της ιρανικής κυριαρχίας και κλιμάκωση που απειλεί την ασφάλεια της περιοχής και του λαού της, με την κατοχή (σ.σ. το Ισραήλ) να φέρει την πλήρη ευθύνη για τις επιπτώσεις της, υπό τη στήριξη των ΗΠΑ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Χαμάς που βρίσκεται εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο σε πόλεμο με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Τα ΗΑΕ ζητούν «μέγιστη αυτοσυγκράτηση»

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καταδίκασαν τα πλήγματα του Ισραήλ εναντίον στρατιωτικών στόχων του Ιράν και υπογράμμισαν την ανάγκη να επιδειχθεί «η μέγιστη αυτοσυγκράτηση» προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση.

«Τα ΗΑΕ καταδικάζουν έντονα τη στρατιωτική στοχοθέτηση της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και εκφράζουν τη βαθιά τους ανησυχία για τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση και τις επιπτώσεις της στην περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Το υπουργείο υπογράμμισε επίσης «τη σημασία να επιδειχθεί η μέγιστη αυτοσυγκράτηση και σοφία προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι και η εξάπλωση της σύγκρουσης».

Το Ιράκ προειδοποιεί για «τις επικίνδυνες επιπτώσεις» της διεθνούς «σιωπής» έναντι του Ισραήλ

Από την πλευρά της η κυβέρνηση του Ιράκ προειδοποίησε για «τις επικίνδυνες επιπτώσεις» που προκύπτουν από «τη σιωπή της διεθνούς κοινότητας» μπροστά «στη βίαιη συμπεριφορά» του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων και στις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον «του Λιβάνου και της Συρίας», καθώς «και από τη νέα επίθεση εναντίον του Ιράν», σχολίασε ο Μπασίμ Αλαουάντι εκπρόσωπος της ιρακινής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος κατηγόρησε το Ισραήλ ότι συνεχίζει «να επεκτείνει τη σύγκρουση στην περιοχή» εξαπολύοντας «ατιμώρητα επιθέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.