ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ιράν προς Ισραήλ: «Δεν θα σας σώσει το THAAD αν μας επιτεθείτε – Θα σας νικήσουμε»

Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει ένα αντιπυραυλικό σύστημα THAAD στο Ισραήλ και περίπου 100 Αμερικανούς στρατιώτες για τον χειρισμό του

Ιράν προς Ισραήλ: «Δεν θα σας σώσει το THAAD αν μας επιτεθείτε – Θα σας νικήσουμε»

Ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν Χοσεΐν Σαλαμί, εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του Ισραήλ προειδοποιώντας το ότι σε περίπτωση που προκαλέσει με επίθεσή του αντίποινα της Τεχεράνης τα προηγμένα αμερικανικά αντιπυραυλικά συστήματα δεν θα είναι αρκετά για να το προστατέψουν.

«Μην εμπιστεύεστε τα συστήματα THAAD. Είναι αναποτελεσματικά και εσείς επαφίεστε στην περιορισμένη δύναμή τους. Ό,τι κι αν εξαπολύσετε, οι εχθροί σας θα απαντήσουν αρκετές φορές ισχυρότερα. Δεν μπορείτε να βγείτε νικητές σε αυτή την ιστορία, θα σας νικήσουμε», διαμήνυσε ο Χοσεΐν Σαλαμί σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Tasnim που συνδέεται με τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν.

Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει ένα αντιπυραυλικό σύστημα THAAD στο Ισραήλ και περίπου 100 Αμερικανούς στρατιώτες για τον χειρισμό του, ενώ το Ισραήλ έχει ζητήσει και ένα δεύτερο τέτοιο σύστημα καθώς ετοιμάζεται να απαντήσει στο Ιράν για το μπαράζ βαλλιστικών πυραύλων που εξαπέλυσε η Τεχεράνη εναντίον του την 1η Οκτωβρίου.

Οι απειλές του Ιρανού στρατηγού στο Ισραήλ

Ο Ιρανός στρατηγός προειδοποίησε ακόμη το Ισραήλ, σύμφωνα με το Al Jazeera, λέγοντας ότι «μια μικρή περιοχή, η οικονομία της οποίας εξαρτάται κατά 98% από τη θάλασσα, πρέπει να σκεφτεί καλύτερα, καθώς οι ασύνετες αποφάσεις μπορεί να προκαλέσουν με αιφνιδιαστική ταχύτητα την πτώση του καθεστώτος της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σαλαμί υποστήριξε ακόμη ότι οι ΗΠΑ σφάλλουν «συνδέοντας την πολιτική φήμη τους με τα εγκλήματα» των Ισραηλινών και πρόσθεσε ότι ο κόσμος γνωρίζει πλέον τις ΗΠΑ από «τις βόμβες που πέφτουν στα παιδιά της Λωρίδας της Γάζας και του Λιβάνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.