ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισημερινός: Κατασχέθηκαν πάνω από τρεις τόνοι ναρκωτικών σε 16 επιχειρήσεις – Χειροπέδες σε 15 υπόπτους

Η αξία μεταπώλησης των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν υπολογίζεται ότι θα έφθανε τα 7,8 εκατ. δολάρια

Ισημερινός: Κατασχέθηκαν πάνω από τρεις τόνοι ναρκωτικών σε 16 επιχειρήσεις – Χειροπέδες σε 15 υπόπτους

Η Αστυνομία του Ισημερινού ανακοίνωσε χθες, πώς οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση τριών και πλέον τόνων ναρκωτικών σε 16 επιχειρήσεις, συλλαμβάνοντας 15 υπόπτους.

Η αξία μεταπώλησης των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν υπολογίζεται ότι θα έφθανε τα 7,8 εκατ. δολάρια, διευκρίνισε η αστυνομία μέσω Twitter.

Οι διωκτικές αρχές του Ισημερινού κατέσχεσαν το 2021 ποσότητα-ρεκόρ 210 τόνων ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, κι έχουν ήδη κατασχέσει πάνω από 40 τόνους από την αρχή της τρέχουσας χρονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και δεν είναι παρά απλώς χώρα διέλευσης ή αποθήκευσης ναρκωτικών, ο Ισημερινός, ανάμεσα στην Κολομβία και στο Περού – τα δύο κράτη που κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις ως προς την παραγωγή κοκαΐνης παγκοσμίως –, έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια αντιμέτωπος με μεγάλη αύξηση της διακίνησης, κυρίως μέσω των λιμανιών του στον Ειρηνικό, ενώ η λιανική πώληση κοκαΐνης στην εσωτερική αγορά του βρίσκεται σε πλήρη επέκταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.