ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ισπανία: Νεκρός 26χρονος Βρετανός που έπεσε από τη γέφυρα Castilla-La Mancha την ώρα που έβγαζε βίντεο

Οι τοπικές Αρχές δεν επιτρέπουν την αναρρίχηση, πολλοί όμως είναι αυτοί που αγνοούν τις απαγορεύσεις

Ισπανία: Νεκρός 26χρονος Βρετανός που έπεσε από τη γέφυρα Castilla-La Mancha την ώρα που έβγαζε βίντεο

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ισπανία, όταν ένας 26χρονος Βρετανός έπεσε από τη γέφυρα Castilla-La Mancha, την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχασε τη ζωή του.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, έπεσε ενώ σκαρφάλωνε στη γέφυρα Castilla-La Mancha στην κεντρική πόλη Ταλαβέρα ντε λα Ρείνα, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

 Συνοδευόταν από έναν 24χρονο επίσης Βρετανό που ταξίδευε μαζί του για τη δημιουργία περιεχομένου.

Οι τοπικές Αρχές δεν επιτρέπουν την αναρρίχηση στη γέφυρα πολλοί όμως είναι αυτοί που αγνοούν τις απαγορεύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Castilla-La Mancha είναι η ψηλότερη καλωδιωτή γέφυρα στην Ισπανία. Βρίσκεται πάνω από τον ποταμό Τάγο με τον κύριο πυλώνα να έχει ύψος 192 μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.