ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Καθαρά» μηνύματα σε λαθροδιακινητές και παράνομους μετανάστες στην Ισπανία: Σκάφος της Ακτοφυλακής κυριολεκτικά τους «πάτησε»! (βίντεο) 

Εισέβαλαν από το Μαρόκο στη Μελίγια

«Καθαρά» μηνύματα σε λαθροδιακινητές και παράνομους μετανάστες στην Ισπανία: Σκάφος της Ακτοφυλακής κυριολεκτικά τους «πάτησε»! (βίντεο) 

Κάμερα κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που ένα σκάφος της συνοριοφυλακής στην Ισπανία «καβαλά» και κόβει «στα δύο» λέμβο λαθροδακινητών και παράνομα εισερχομένων στην ισπανική επικράτεια, αλλοδαπών.

Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε στην παραλία Horcas Coloradas την Κυριακή στη Μελίγια της Ισπανίας, φαίνεται μια μικρή μηχανοκίνητη βάρκα που φέρεται να μετέφερε τέσσερις Αφρικανούς παράνομους αλλοδαπούς να καταδιώκεται από ένα σκάφος της συνοριοφυλακής.

Αφού η λέμβος αρνείται να συμμορφωθεί με τις προειδοποιήσεις της περιπολίας της Βασιλικής Ναυτικής Χωροφυλακής να σταματήσει, το μηχανοκίνητο σκάφος στρίβει προς τα δεξιά, με κατεύθυνση προς τη λέμβο με αποτέλεσμα την βίαιη αναχαίτιση

Η Κυβερνητική Αντιπροσωπεία στη Μελίγια – ισπανικό έδαφος στο βόρειο Μαρόκο – επιβεβαίωσε έκτοτε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς, αναφέρει το RTVE Noticias.

Οι παράνομοι μετανάστες προσπαθούσαν να εισβάλουν από το μαροκινό έδαφος στη Μελίγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποτέλεσμα: Οι παράνομοι συνελήφθησαν και επιστράφηκαν στο Μαρόκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.