ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ισραήλ: «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» της Ιορδανίας οι δύο ένοπλοι που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα

«Συμμετείχαν πάντα σε εκδηλώσεις υποστήριξης στη Γάζα και την αντίσταση»

Ισραήλ: «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» της Ιορδανίας οι δύο ένοπλοι που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα

Σε ανακοίνωσή τους, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Ιορδανίας, έκαναν γνωστό πως οι δύο ένοπλοι άνδρες που προσπάθησαν να περάσουν στο Ισραήλ και εξουδετερώθηκαν σήμερα από τον ισραηλινό στρατό, ήταν μέλη της αδελφότητας.

Οι δύο δράστες ήταν «μέλη της αδελφότητας και συμμετείχαν πάντα σε εκδηλώσεις υποστήριξης στη Γάζα και την αντίσταση» ανέφερε ο εκπρόσωπος της παράταξης, ο Μοάντ αλ Χαουαλντέχ, μία ημέρα αφού το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον ηγέτη της παλαιστινιακής Χαμάς, τον Γιαχία Σινουάρ.

Ο ισραηλινός στρατός νωρίτερα ανέφερε ότι εντόπισε «πολλούς τρομοκράτες» που είχαν διασχίσει τα σύνορα από την Ιορδανία, στα νότια της Νεκράς Θάλασσας. «Στρατιώτες αναπτύχθηκαν στην περιοχή και δύο τρομοκράτες που είχαν ανοίξει πυρ εναντίον τους εξουδετερώθηκαν», αναφέρεται σε αυτήν την ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά από το περιστατικό, ενώ οι τρομοκράτες έπεσαν νεκροί από πυρά εφεδρικών δυνάμεων, λίγα μέτρα από τον συνοριακό φράχτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.