ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι στο Χολόν – Τουλάχιστον δύο νεκροί και δύο τραυματίες (φώτο-βίντεο) (upd)

Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη ο οποίος ταυτοποιείται Παλαιστίνιος κάτοικος της Δυτικής Όχθης

Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι στο Χολόν – Τουλάχιστον δύο νεκροί και δύο τραυματίες (φώτο-βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 09:03) Σε δύο αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από επίθεση που εξαπέλυσε με μαχαίρι το πρωί της Κυριακής (4/8) ένας Παλαιστίνιος στο κεντρικό Ισραήλ.

Η επίθεση έγινε σήμερα το πρωί κατά την ώρα αιχμής στην Χολόν, έξω από το Τελ Αβίβ.

Ο δράστης μαχαίρωσε τα θύματα κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων και ένα πάρκο, σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ.

Δύο πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους, και δύο ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, σύμφωνα με αξιωματούχους των υγειονομικών υπηρεσιών.

«Ο τρομοκράτης εξουδετερώθηκε γρήγορα από έναν από τους αστυνομικούς μας στο σημείο και απετράπη μια ακόμα χειρότερη επίθεση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Έλι Λεβί στον ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό Channel 12.

Η επίθεση έρχεται λίγες ώρες από τη στιγμή που το Ισραήλ δέχθηκε καταιγισμό ρουκετών στα βόρεια σύνορά του από την ισλαμική οργάνωση Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Όπως σημειώνουν οι Ισραηλινές Αρές, οι 50 σχεδόν ρουκέτες αναχαιτίστηκαν από το Iron Dome ωστόσο έχει σημάνει συναγερμός.

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι εκρηκτική ύστερα από τις δολοφονίες των ηγετών της Χεζμπολάχ και της Χαμάς, Φουάντ Σουκρ και Ισμαήλ Χανίγια οι οποίες αποδίδονται σε χτυπήματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ σε Λίβανο και Ιράν αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.