(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 10:51) Ένα φορτηγό έπεσε το πρωί της Κυριακής σε στάση λεωφορείου κοντά στο Γκλιλότ, στο κεντρικό Ισραήλ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 35 άτομα. 

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν φορτηγό έπεσε το πρωί της Κυριακής σε στάση λεωφορείου κοντά στο Γκλιλότ, στο κεντρικό Ισραήλ.

Η αστυνομία αναπτύσσει μεγάλες δυνάμεις στην περιοχή, που βρίσκεται βόρεια του Τελ Αβίβ, και ζήτησε από τους οδηγούς να αποφύγουν να περάσουν από το σημείο.

Οι ισραηλινή υπηρεσία άμεσης βοήθειας ανακοίνωσε αρχικά ότι περιθάλπτει δεκάδες τραυματίες. «Στις 10:08 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) ενημερωθήκαμε (…) ότι ένα φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου στη λεωφόρο Αχαρόν Γιαρίβ στην Ραμάτ Χασαρόν. Οι υπηρεσίες του κέντρου άμεσης βοήθειας παρέχουν αυτή τη στιγμή φροντίδα σε δεκάδες θύματα επιτόπου», επεσήμανε η Magen David Adom, η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ.

Σε μετέπειτα ανακοίνωση η Magen David Adom έκανε λόγο για 35 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, οι 6 σε σοβαρή κατάσταση.

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι αρκετοί από τους τραυματίες ήταν συνταξιούχοι που είχαν μόλις αποβιβαστεί από ένα πούλμαν στη στάση για να επισκεφθούν ένα μουσείο στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, οι Αρχές εξετάζουν το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοχή Γκλιλότ φιλοξενεί το αρχηγείο της Mossad, μαζί με αρκετές μονάδες πληροφοριών των IDF, συμπεριλαμβανομένης της υψηλού προφίλ ομάδας πληροφοριών σημάτων Unit 8200.