ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: Η Σιν Μπετ απέτρεψε συνωμοσία της Χεζμπολάχ για τη δολοφονία Ισραηλινού αξιωματούχου

Κατέσχεσε εκρηκτικό μηχανισμό που είχε συνδεθεί με σύστημα πυροδότησης εξ αποστάσεως

Ισραήλ: Η Σιν Μπετ απέτρεψε συνωμοσία της Χεζμπολάχ για τη δολοφονία Ισραηλινού αξιωματούχου

Η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας του Ισραήλ, η Σιν Μπετ, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (17/9), ότι απέτρεψε συνωμοσία της Χεζμπολάχ να σκοτώσει πρώην υψηλόβαθμο αξιωματούχο της ισραηλινής άμυνας.

Η Σιν Μπετ δεν κατονόμασε τον αξιωματούχο.

Σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι κατέσχεσε εκρηκτικό μηχανισμό που είχε συνδεθεί με σύστημα πυροδότησης εξ αποστάσεως, με τη χρήση κινητού τηλεφώνου και κάμερας, τον οποίο η Χεζμπολάχ σχεδίαζε να θέσει σε λειτουργία από τον Λίβανο.

Η Σιν Μπετ σημείωσε ότι η επίθεση που αποτράπηκε ήταν παρόμοια με άλλη που σχεδίαζε να κάνει η Χεζμπολάχ πριν από έναν χρόνο στο Τελ Αβίβ, η οποία αποτράπηκε επίσης, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ και η υποστηριζόμενη από το Ιράν, Χεζμπολάχ, ανταλλάσσουν πυρά κατά μήκος της μεθορίου με τον Λίβανο από τον Οκτώβριο, στην χειρότερη κλιμάκωση της βίας στην περιοχή αυτή εδώ και δύο δεκαετίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.