ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: Ο θάνατος 28χρονου ομήρου της Χαμάς ανακοινώθηκε έναν χρόνο μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

«Το πτώμα εξακολουθεί να βρίσκεται» στη Γάζα, αναφέρει το Φόρουμ σε ανακοίνωση που εξέδωσε

Ισραήλ: Ο θάνατος 28χρονου ομήρου της Χαμάς ανακοινώθηκε έναν χρόνο μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

Τον θάνατο ενός Ισραηλινού ομήρου ακριβώς έναν χρόνο μετά την απαγωγή του από το φεστιβάλ μουσικής Nova κατά τη φονική επίθεση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στο νότιο Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα το Φόρουμ των Οικογενειών.

«Το Φόρουμ των Οικογενειών ομήρων θρηνεί τον θάνατο του Ιντάν Στίβι», ηλικίας 28 ετών, του οποίου «το πτώμα εξακολουθεί να βρίσκεται» στη Γάζα, αναφέρει το Φόρουμ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, την ώρα που το Ισραήλ τιμά σήμερα, πρώτη επέτειο της τραγωδίας, τα θύματα της άνευ προηγουμένου επίθεσης που πραγματοποίησε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 στο έδαφός του, με την οποία ξέσπασε ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «στις 7 Οκτωβρίου ο Ιντάν έφτασε στο φεστιβάλ Nova νωρίς τα ξημερώματα για να καταγράψει τις εμφανίσεις και τα εργαστήρια των φίλων του. Ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο φεστιβάλ. Όταν ξεκίνησε η επίθεση ο Ιντάν βοήθησε δύο ξένους που είχε μόλις συναντήσει, να απομακρυνθούν. Αυτή η ανιδιοτελής πράξη του οδήγησε στην απαγωγή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.