ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: Πέθανε στη φυλακή ηγετικό στέλεχος της Χαμάς στη Δυτική Όχθη

Ο Αμπού Άρα, που συνελήφθη τον Οκτώβριο, υπέστη βασανιστήρια και στέρηση ιατρικής περίθαλψης

Ισραήλ: Πέθανε στη φυλακή ηγετικό στέλεχος της Χαμάς στη Δυτική Όχθη

Πέθανε στη φυλακή στο Ισραήλ εξαιτίας της ραγδαίας επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του ηγέτης της τοπικής οργάνωσης της Χαμάς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε υπηρεσία της Παλαιστινιακής Αρχής σήμερα.

Ο Μουστάφα Μουχάμαντ Αμπού Άρα, 63 ετών, πέθανε αφού διακομίστηκε σε νοσοκομείο από τη φυλακή Ραμόν του νότιου Ισραήλ, εξήγησε η Παλαιστινιακή Επιτροπή Υποθέσεων Φυλακισμένων.

«Πριν από τη σύλληψή του, υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειαζόταν εντατική ιατρική παρακολούθηση. Ωστόσο, από τη στιγμή της σύλληψής του, ο σεΐχης Αμπού Άρα υπέστη εγκλήματα άνευ προηγουμένου, όπως όλοι οι φυλακισμένοι (…) από την έναρξη του πολέμου εξόντωσης», κατήγγειλε η επιτροπή.

Ο Αμπού Άρα, που συνελήφθη τον Οκτώβριο, υπέστη βασανιστήρια και στέρηση ιατρικής περίθαλψης, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι αρχές του Ισραήλ δεν έχουν απαντήσει στην καταγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον 18 Παλαιστίνιοι έχουν πεθάνει σε φυλακές του Ισραήλ από το ξέσπασμα του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας την 7η Οκτωβρίου, ανέφερε η Ένωση Παλαιστινίων Φυλακισμένων τον περασμένο μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.