ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: Συγκρούσεις Παλαιστίνιων διαδηλωτών με στρατιώτες στη Δυτική Όχθη

Αναφορές για 9 νεκρούς - Περισσότεροι από 30 τραυματίες

Ισραήλ: Συγκρούσεις Παλαιστίνιων διαδηλωτών με στρατιώτες στη Δυτική Όχθη

Σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Όχθης καταγράφονται σήμερα διαδηλώσεις και βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε διαμαρτυρόμενους και τις δυνάμεις επιβολής του νόμου, χωρίς να λείπουν οι ανθρώπινες απώλειες.

Συγκεκριμένα συγκρούσεις σημειώθηκαν, μεταξύ άλλων, σε Χεβρώνα, Ναμπλούς, Βηθλεέμ και Τουλκαρέμ. Μέχρι στιγμής, το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει εννέα θανάτους, εκ των οποίων τέσσερις στην Τουλκαρέμ, δύο στη Χεβρώνα, ένας στην Ταμούν βόρεια της Ναμπλούς, ένας στη Ναμπλούς και ένας στην Ιεριχώ.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό (IDF), δύο από τους νεκρούς στην Τουλκαρέμ συμμετείχαν σε συγκρούσεις με τον στρατό κοντά στον φράχτη και προσπάθησαν να τον καταστρέψουν, κρατώντας εκρηκτικά.

Ο στρατός δήλωσε επίσης ότι ορισμένοι Παλαιστίνιοι ήταν οπλισμένοι και ότι σε πολλές περιοχές έρχονται αντιμέτωποι με τους στρατιώτες, πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Εκτός από τους θανάτους, το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας ανέφερε περισσότερους από 30 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με τραύματα από πυρά , ενώ 76 νοσηλεύτηκαν μετά από εισπνοή δακρυγόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.