ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: Ανακοινώθηκε συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης!

Τα μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού αποφάσισαν τη διεύρυνση του με πολιτικούς της αντιπολίτευσης

Ισραήλ: Ανακοινώθηκε συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης!

Το Λικούντ, του οποίου ηγείται ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωσε πως οι ηγέτες όλων των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στο Ισραήλ, κατέληξαν σε συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης.

Μετά την επίθεση της Χαμάς το Σαββατοκύριακο από τη Γάζα και την προετοιμασία του Ισραήλ για πόλεμο, ορισμένα κόμματα προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν με τον Νετανιάχου στην κυβέρνηση – μια προσπάθεια να στηρίξουν τη χώρα που βρίσκεται σε κρίση.

Η ιδέα για τον σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης είχε πέσει στο τραπέζι από το Σάββατο, ωστόσο προέκυψαν διαφορές, λόγω της αντίρρησης της αντιπολίτευσης για την προσωπικότητα του υπουργού Εθνικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν Γκβίρ, τον οποίο κατηγορεί ότι πυροδοτεί την κατάσταση.

Μετά από σημερινή συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών, ωστόσο, στην οποία συμμετείχε ο Μ.Νετανιάχου, το Λικούντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει τη συμφωνία των μελών του συνασπισμού για νέα κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλοι ανεξαιρέτως οι ηγέτες του συνασπισμού υποστηρίζουν το σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης και εθνικής ενότητας και αναθέσαμε στον πρωθυπουργό Νετανιάχου να εργαστεί για το σχηματισμό της» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.